Проект на тему:"Людина є тим,що вона їсть"


І етап. Планування роботи:
1. Визначити проблему: Чи можна ототожнювати харчові традиції та
національну кухню Німеччини з уподобаннями в їжі та
національною кухнею України?
2. Обрати актуальну тему: «Людина є тим,що вона їсть»
3. Сформулювати мету:дослідження збігів та розбіжносей в харчовій
культурі двох народів.
4. Визначити список джерел,котрими будете користуватися:
 Клиновецька З. Страви й напої в Україні — Київ — Львів 1913
р.—С.1-3,178.

 https://de.m.wikivoyage.org/wiki/Essen_und_Trinken_in_Deutschland
 https://www.kinderweltreise.de/kontinente/europa/deutschland/alltag-
kinder/essen-in-deutschland/
 https://learngerman.dw.com/de/essen-in-deutschland/l-40465283/e-
40467942

 https://www.traum-ferienwohnungen.de/reisemagazin/25-typische-deutsche-
gerichte-kulinarische-reise-durch-deutschland/
 https://youtu.be/cicLFK0E1E4
 http://reisewelt-ukraine.com/de/reisetipps-ukraine/ukrainische-kuche/

ІІ етап. Аналітичний
1. Зібрати необхідну інформацію про кожну із країн(про їх національні
страви, про типові прийоми їжі,чим та коли харчуються люди з
Німеччини та України).
2. Провести взаємозв’язок або ж навпаки,провести розбіжності між
культурою харчування в Німеччині та Україні.

ІІІ етап. Узагальнення.

Систематизація отриманих результатів, структурування одержаної
інформації, інтеграція одержаних знань; формування висновків.

ІV етап. Презентація одержаних результатів.
Захист проекту у вигляді ВЕБ-сайту,блогу про їжу обох країн або
презентації з кожної мікро-групи та обговорення результатів в пленумі.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Про рекламу в мережі Інтернет